Ares kids keepershandschoen groen

Keepershandschoenen voor kinderen met Hybrid Roll-Negative snit en Duitse latex handpalm 100% natuurlijke Super Low Grip.

32,50

Ares kids keepershandschoen fluor

Keepershandschoenen voor kinderen met Hybrid Roll-Negative snit en Duitse latex handpalm 100% natuurlijke Super Low Grip.

32,50

Ares keepershandschoen groen UGT+

ARES GROEN Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-snit, de Ares Green is degene waar je naar op zoek was ???? We gebruiken de beste kwaliteit en de meest geavanceerde technologieën HANDSCHOENEN PALM 4mm Duitse Latex UGT+. Is onze nieuwe professionele latexformule van hoog niveau voor de meest veeleisende keepers. Deze latex is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van elk type speelveld en weersomstandigheden op het gebied van grip, duurzaamheid en kussen. Deze handpalm is getest in de meest extreme omstandigheden en zal zowel bij droog als nat weer de beste grip bieden met een duurzaamheid die superieur is aan de gemiddelde professionele keepershandschoenen. HANDSCHOENEN GESNEDEN ErgoRoll-snit is de combinatie van twee snitten op de centrale vingers: de platte snit aan de basis van de vinger tot praktisch het midden ervan, en de Rollfinger aan de vingertoppen. Met de combinatie van de Rollfinger-snede op de wijs- en pink, voor meer veiligheid tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Deze ademprene body uit één stuk heeft een exclusief geïnjecteerd gelsysteem en een stootzone die de veiligheid en nauwkeurigheid verhoogt wanneer de bal wordt geslagen door een keeper. De BREATHPRENE® is een nieuwe stof met als belangrijkste doel een uitstekend niveau van lichtheid, ademend vermogen en elasticiteit aan de handschoen te bieden. HANDSCHOENEN POLS EN BAND Rugverlenging met buisvorm en V-inkeping + elastiek voor een stevigere pasvorm. Nieuw 360 verstelbaar systeem: tweedelige elastische band met 2 klittenbandsluitingen. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar hoogwaardige professionele handschoenen met maximale latexondersteuning voor alle weersomstandigheden.  

65,00

Ares keepershandschoen paars UGT+

ARES PAARS Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-snit, de Ares Paars is degene waar je naar op zoek was ???? We gebruiken de beste kwaliteit en de meest geavanceerde technologieën HANDSCHOENEN PALM 4mm Duitse Latex UGT+. Is onze nieuwe professionele latexformule van hoog niveau voor de meest veeleisende keepers. Deze latex is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van elk type speelveld en weersomstandigheden op het gebied van grip, duurzaamheid en kussen. Deze handpalm is getest in de meest extreme omstandigheden en zal zowel bij droog als nat weer de beste grip bieden met een duurzaamheid die superieur is aan de gemiddelde professionele keepershandschoenen. HANDSCHOENEN GESNEDEN ErgoRoll-snit is de combinatie van twee snitten op de centrale vingers: de platte snit aan de basis van de vinger tot praktisch het midden ervan, en de Rollfinger aan de vingertoppen. Met de combinatie van de Rollfinger-snede op de wijs- en pink, voor meer veiligheid tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Deze ademprene body uit één stuk heeft een exclusief geïnjecteerd gelsysteem en een stootzone die de veiligheid en nauwkeurigheid verhoogt wanneer de bal wordt geslagen door een keeper. De BREATHPRENE® is een nieuwe stof met als belangrijkste doel een uitstekend niveau van lichtheid, ademend vermogen en elasticiteit aan de handschoen te bieden. HANDSCHOENEN POLS EN BAND Rugverlenging met buisvorm en V-inkeping + elastiek voor een stevigere pasvorm. Nieuw 360 verstelbaar systeem: tweedelige elastische band met 2 klittenbandsluitingen. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar hoogwaardige professionele handschoenen met maximale latexondersteuning voor alle weersomstandighede

65,00

Ares keepershandschoen wit UGT+

ARES WIT Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-snit, de Ares Wit is degene waar je naar op zoek was ???? We gebruiken de beste kwaliteit en de meest geavanceerde technologieën HANDSCHOENEN PALM 4mm Duitse Latex UGT+. Is onze nieuwe professionele latexformule van hoog niveau voor de meest veeleisende keepers. Deze latex is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van elk type speelveld en weersomstandigheden op het gebied van grip, duurzaamheid en kussen. Deze handpalm is getest in de meest extreme omstandigheden en zal zowel bij droog als nat weer de beste grip bieden met een duurzaamheid die superieur is aan de gemiddelde professionele keepershandschoenen. HANDSCHOENEN GESNEDEN ErgoRoll-snit is de combinatie van twee snitten op de centrale vingers: de platte snit aan de basis van de vinger tot praktisch het midden ervan, en de Rollfinger aan de vingertoppen. Met de combinatie van de Rollfinger-snede op de wijs- en pink, voor meer veiligheid tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Deze ademprene body uit één stuk heeft een exclusief geïnjecteerd gelsysteem en een stootzone die de veiligheid en nauwkeurigheid verhoogt wanneer de bal wordt geslagen door een keeper. De BREATHPRENE® is een nieuwe stof met als belangrijkste doel een uitstekend niveau van lichtheid, ademend vermogen en elasticiteit aan de handschoen te bieden. HANDSCHOENEN POLS EN BAND Rugverlenging met buisvorm en V-inkeping + elastiek voor een stevigere pasvorm. Nieuw 360 verstelbaar systeem: tweedelige elastische band met 2 klittenbandsluitingen. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar hoogwaardige professionele handschoenen met maximale latexondersteuning voor alle weersomstandigheden.  

65,00

Ares Keepershandschoen zwart UGT+

ARES ZWART Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-snit, de Ares Zwart is degene waar je naar op zoek was ???? We gebruiken de beste kwaliteit en de meest geavanceerde technologieën HANDSCHOENEN PALM 4mm Duitse Latex UGT+. Is onze nieuwe professionele latexformule van hoog niveau voor de meest veeleisende keepers. Deze latex is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van elk type speelveld en weersomstandigheden op het gebied van grip, duurzaamheid en kussen. Deze handpalm is getest in de meest extreme omstandigheden en zal zowel bij droog als nat weer de beste grip bieden met een duurzaamheid die superieur is aan de gemiddelde professionele keepershandschoenen. HANDSCHOENEN GESNEDEN ErgoRoll-snit is de combinatie van twee snitten op de centrale vingers: de platte snit aan de basis van de vinger tot praktisch het midden ervan, en de Rollfinger aan de vingertoppen. Met de combinatie van de Rollfinger-snede op de wijs- en pink, voor meer veiligheid tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Deze ademprene body uit één stuk heeft een exclusief geïnjecteerd gelsysteem en een stootzone die de veiligheid en nauwkeurigheid verhoogt wanneer de bal wordt geslagen door een keeper. De BREATHPRENE® is een nieuwe stof met als belangrijkste doel een uitstekend niveau van lichtheid, ademend vermogen en elasticiteit aan de handschoen te bieden. HANDSCHOENEN POLS EN BAND Rugverlenging met buisvorm en V-inkeping + elastiek voor een stevigere pasvorm. Nieuw 360 verstelbaar systeem: tweedelige elastische band met 2 klittenbandsluitingen. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar hoogwaardige professionele handschoenen met maximale latexondersteuning voor alle weersomstandigheden.  

65,00

Ares keepershandschoen Neon UGT+

ARES Neon Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-snit, de Ares Neon is degene waar je naar op zoek was ???? We gebruiken de beste kwaliteit en de meest geavanceerde technologieën HANDSCHOENEN PALM 4mm Duitse Latex UGT+. Is onze nieuwe professionele latexformule van hoog niveau voor de meest veeleisende keepers. Deze latex is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van elk type speelveld en weersomstandigheden op het gebied van grip, duurzaamheid en kussen. Deze handpalm is getest in de meest extreme omstandigheden en zal zowel bij droog als nat weer de beste grip bieden met een duurzaamheid die superieur is aan de gemiddelde professionele keepershandschoenen. HANDSCHOENEN GESNEDEN ErgoRoll-snit is de combinatie van twee snitten op de centrale vingers: de platte snit aan de basis van de vinger tot praktisch het midden ervan, en de Rollfinger aan de vingertoppen. Met de combinatie van de Rollfinger-snede op de wijs- en pink, voor meer veiligheid tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Deze ademprene body uit één stuk heeft een exclusief geïnjecteerd gelsysteem en een stootzone die de veiligheid en nauwkeurigheid verhoogt wanneer de bal wordt geslagen door een keeper. De BREATHPRENE® is een nieuwe stof met als belangrijkste doel een uitstekend niveau van lichtheid, ademend vermogen en elasticiteit aan de handschoen te bieden. HANDSCHOENEN POLS EN BAND Rugverlenging met buisvorm en V-inkeping + elastiek voor een stevigere pasvorm. Nieuw 360 verstelbaar systeem: tweedelige elastische band met 2 klittenbandsluitingen. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar hoogwaardige professionele handschoenen met maximale latexondersteuning voor alle weersomstandigheden.    

65,00

Ares keepershandschoen Rood UGT+

ARES Neon Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-snit, de Ares Neon is degene waar je naar op zoek was ???? We gebruiken de beste kwaliteit en de meest geavanceerde technologieën HANDSCHOENEN PALM 4mm Duitse Latex UGT+. Is onze nieuwe professionele latexformule van hoog niveau voor de meest veeleisende keepers. Deze latex is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van elk type speelveld en weersomstandigheden op het gebied van grip, duurzaamheid en kussen. Deze handpalm is getest in de meest extreme omstandigheden en zal zowel bij droog als nat weer de beste grip bieden met een duurzaamheid die superieur is aan de gemiddelde professionele keepershandschoenen. HANDSCHOENEN GESNEDEN ErgoRoll-snit is de combinatie van twee snitten op de centrale vingers: de platte snit aan de basis van de vinger tot praktisch het midden ervan, en de Rollfinger aan de vingertoppen. Met de combinatie van de Rollfinger-snede op de wijs- en pink, voor meer veiligheid tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Deze ademprene body uit één stuk heeft een exclusief geïnjecteerd gelsysteem en een stootzone die de veiligheid en nauwkeurigheid verhoogt wanneer de bal wordt geslagen door een keeper. De BREATHPRENE® is een nieuwe stof met als belangrijkste doel een uitstekend niveau van lichtheid, ademend vermogen en elasticiteit aan de handschoen te bieden. HANDSCHOENEN POLS EN BAND Rugverlenging met buisvorm en V-inkeping + elastiek voor een stevigere pasvorm. Nieuw 360 verstelbaar systeem: tweedelige elastische band met 2 klittenbandsluitingen. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar hoogwaardige professionele handschoenen met maximale latexondersteuning voor alle weersomstandigheden.    

65,00

Ares keepershandschoen groen UGT+

Ares keepershandschoen groen UGT+

65,00

ARES GROEN Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-.....

Ares keepershandschoen Neon UGT+

Ares keepershandschoen Neon UGT+

65,00

ARES Neon Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-s.....

Ares keepershandschoen paars UGT+

Ares keepershandschoen paars UGT+

65,00

ARES PAARS Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-.....

Ares keepershandschoen Rood UGT+

Ares keepershandschoen Rood UGT+

65,00

ARES Neon Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-s.....

Ares keepershandschoen wit UGT+

Ares keepershandschoen wit UGT+

65,00

ARES WIT Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-sn.....

Ares Keepershandschoen zwart UGT+

Ares Keepershandschoen zwart UGT+

65,00

ARES ZWART Een naadloos concept, een ultralichte body uit één stuk en een ErgoRoll-.....

Niet op voorraad Verlanglijst Vergelijken
www.n1-gloves.nl