SCORPIUS 2.0 PINK UGT+ II

59,00

Excl. BTW: €48,76

Excl. BTW:
€48,76
Beschikbaarheid:
3
Model:
SCORPIUS 2.0 PINK UGT+ II
Levertijd:
7 werkdagen
Merk:
SCORPIUS

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

SCORPIUS 2.0 PINK UGT+ II: DE MODERNE HANDSCHOENENREVOLUTIE
Dompel jezelf onder in de evolutie van de meest succesvolle handschoen van N1 Gloves, de Scorpius 2.0 UGT+ II.
Deze handschoen behoudt zijn essentie van lichtheid en pasvorm als een tweede huid, maar met technische
verbeteringen die hem naar een hoger niveau tillen. Met een negatieve snit en een 100% natuurlijke Duitse latexpalm UGT+ herdefinieert de Scorpius 2.0 UGT+ II de ervaring van de moderne keeper.

Voor degenen die op zoek zijn naar een handschoen die aanvoelt als een verlengstuk van hun hand en unieke sensaties willen ervaren tijdens het spel, is de Scorpius 2.0 UGT+ II de ultieme keuze. Ondanks het lichtgewicht ontwerp bevat deze handschoen de "GEL FIT"-technologie in de handpalm, wat zorgt voor veiligheid en nauwkeurige sensaties op de contactpunten van de bal. Deze handschoen is ontworpen voor mensen die hoge prestaties op professioneel niveau nastreven.

HANDSCHOENEN PALM:
De palm van de Scorpius 2.0 UGT+ II is voorzien van 4 mm UGT+ latex, de nieuwe formule van 100% natuurlijke Duitse latex die maximale grip combineert met uitzonderlijke duurzaamheid. Bovendien bevat dit nieuwe model een verlengde handpalm, waardoor het latexoppervlak dat in contact komt met de bal wordt vergroot, voor nog meer controle bij elke redding.

HANDSCHOENEN NEGATIVE CUT
De handschoen heeft een negatieve cut, waarbij de naden naar binnen eindigen. Deze cut biedt maximale pasvorm en verandert de handschoen in een tweede huid. De Scorpius 2.0 UGT+ II zorgt voor een compleet balcontactgevoel, ideaal voor keepers met een nauwkeurige blokkeertechniek.

HANDSCHOENEN ACHTERHAND
De backhand van de Scorpius 2.0 UGT+ II bestaat uit een body van neopreen met strategisch geplaatste geïnjecteerde gel-inzetstukken. Deze inzetstukken, strategisch geplaatst in de stootzone en de zijkant van de handschoen, bieden extra bescherming en veiligheid voor de hand van de keeper. De palmomhulling aan de achterkant vergroot het latexoppervlak dat in contact komt met de bal, waardoor de grip en controle bij elke beweging worden verbeterd.

HANDSCHOENEN POLS EN BAND
De polsband heeft een buisvormige verlenging van de backhand en een verstelbaar elastiek, waardoor een nauwkeurige en comfortabele pasvorm wordt gegarandeerd. De elastische dubbele wikkelsluiting garandeert een veilige en comfortabele sluiting.

AANBEVOLEN VOOR
De Scorpius 2.0 UGT+ II is bedoeld voor keepers die op zoek zijn naar hoogwaardige handschoenen voor professioneel gebruik. Het hoogwaardige latex zorgt onder alle weersomstandigheden voor uitzonderlijke grip. Maak je klaar om de evolutie in je reddingen te ervaren met de Scorpius 2.0 UGT+ II, de handschoen die prestaties en comfort naar een hoger niveau tilt

Beschikbare opties:

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
www.n1-gloves.nl