RETOUREN

WWW.N1-GLOVES.NL

IK WIL MIJN BESTELLING TERUGSTUREN!

Bij N1-gloves.nl schrijven we SERVICE met hoofdletters! Ben je niet tevreden over het geleverde product, klopt de maat niet of is het artikel kapot? Stuur het dan terug naar ons door onderstaande stappen op te volgen.

HOE ZEND IK PRODUCTEN TERUG?

Wil je producten retour sturen?
Na het onderstaand adres kunt u de zending retouren

IK WIL MIJN AANKOOP RUILEN?

Voor de geretourneerde artikelen wordt automatisch het aankoopbedrag teruggestort op je rekeningnummer. Wij ruilen dus niets om. Wanneer je een ander artikel wilt ontvangen, kun je hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Ook hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. Als je na je retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt N1-gloves.nl wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat of kleur.

N1-gloves.nl
Zaagmolen 6
2741 NX Waddinxveen

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra de retourzending door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend:

– Bij voorafbetaling wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald.– Bij betaling via iDeal wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald

Het bedrag zal worden gerestitueerd binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Als u vragen heeft over het ruilen of retourneren, kunt u ons op elk moment bereiken via bas@denbravesport.nl  

www.n1-gloves.nl