Cronos keepershandschoen zwart UGT+

CRONOS ZWART   Professionele keepershandschoenen  Volledig gemaakt van latex, in een Roll-Negative hybride snit en met een Mesh body. Het bevat de nieuwe DUO GRIP-handpalm.  BETHENUMBERONE HANDSCHOENEN PALM: 4 mm Duitse latex DUO GRIP + 4 mm schuim dat uitstekende grip en demping biedt, en wordt aanbevolen voor gebruik in droge omstandigheden, hoewel het optimale prestaties kan bieden op bij natteweer somstandigheden en ondergronden. Het is een latex met een uitstekende reputatie dankzij zijn geweldige prestaties. De interne latex hecht zich aan de hand, waardoor deze niet van zijn plaats kan bewegen, waardoor het gevoel ontstaat dat de handschoen en de hand hetzelfde zijn. HANDSCHOENEN GESNEDEN Rol-negatieve snede. combineert de beste eigenschappen van de RollFinger en Negative cut. Deze snit zorgt voor de optimale en comfortabele grip die professionele keepers nodig hebben, de latex op de wijs- en pinken is altijd in contact met de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Met 4 mm natuurlijke latex + 8 mm schuim, beschikt de nieuwe CRONOS ook over de nieuwe Comfort+ body die is ontwikkeld om het grotere comfort te bieden dat de keeper nodig heeft tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN POLS EN BAND 9 cm elastische pols voor een betere pasvorm. Latex riem met 2 klittenbandpunten voor een comfortabele en strakke sluiting. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar een hoogwaardige handschoen voor professioneel gebruik, duurzaamheid, voor gebruik in droge omstandigheden, hoewel deze optimale prestaties kan bieden op nat wegdek. .

59,50

Cronos keepershandschoen blauw zwart UGT+

CRONOS ZWART BLAUW  Professionele keepershandschoenen  Volledig gemaakt van latex, in een Roll-Negative hybride snit en met een Mesh body. Het bevat de nieuwe DUO GRIP-handpalm.  BETHENUMBERONE HANDSCHOENEN PALM: 4 mm Duitse latex DUO GRIP + 4 mm schuim dat uitstekende grip en demping biedt, en wordt aanbevolen voor gebruik in droge omstandigheden, hoewel het optimale prestaties kan bieden op bij natteweer somstandigheden en ondergronden. Het is een latex met een uitstekende reputatie dankzij zijn geweldige prestaties. De interne latex hecht zich aan de hand, waardoor deze niet van zijn plaats kan bewegen, waardoor het gevoel ontstaat dat de handschoen en de hand hetzelfde zijn. HANDSCHOENEN GESNEDEN Rol-negatieve snede. combineert de beste eigenschappen van de RollFinger en Negative cut. Deze snit zorgt voor de optimale en comfortabele grip die professionele keepers nodig hebben, de latex op de wijs- en pinken is altijd in contact met de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Met 4 mm natuurlijke latex + 8 mm schuim, beschikt de nieuwe CRONOS ook over de nieuwe Comfort+ body die is ontwikkeld om het grotere comfort te bieden dat de keeper nodig heeft tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN POLS EN BAND 9 cm elastische pols voor een betere pasvorm. Latex riem met 2 klittenbandpunten voor een comfortabele en strakke sluiting. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar een hoogwaardige handschoen voor professioneel gebruik, duurzaamheid, voor gebruik in droge omstandigheden, hoewel deze optimale prestaties kan bieden op nat wegdek. .

59,50

Cronos keepershandschoen rood zwart UGT+

CRONOS ZWART ROOD  Professionele keepershandschoenen  Volledig gemaakt van latex, in een Roll-Negative hybride snit en met een Mesh body. Het bevat de nieuwe DUO GRIP-handpalm.  BETHENUMBERONE HANDSCHOENEN PALM: 4 mm Duitse latex DUO GRIP + 4 mm schuim dat uitstekende grip en demping biedt, en wordt aanbevolen voor gebruik in droge omstandigheden, hoewel het optimale prestaties kan bieden op bij natteweer somstandigheden en ondergronden. Het is een latex met een uitstekende reputatie dankzij zijn geweldige prestaties. De interne latex hecht zich aan de hand, waardoor deze niet van zijn plaats kan bewegen, waardoor het gevoel ontstaat dat de handschoen en de hand hetzelfde zijn. HANDSCHOENEN GESNEDEN Rol-negatieve snede. combineert de beste eigenschappen van de RollFinger en Negative cut. Deze snit zorgt voor de optimale en comfortabele grip die professionele keepers nodig hebben, de latex op de wijs- en pinken is altijd in contact met de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Met 4 mm natuurlijke latex + 8 mm schuim, beschikt de nieuwe CRONOS ook over de nieuwe Comfort+ body die is ontwikkeld om het grotere comfort te bieden dat de keeper nodig heeft tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN POLS EN BAND 9 cm elastische pols voor een betere pasvorm. Latex riem met 2 klittenbandpunten voor een comfortabele en strakke sluiting. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar een hoogwaardige handschoen voor professioneel gebruik, duurzaamheid, voor gebruik in droge omstandigheden, hoewel deze optimale prestaties kan bieden op nat wegdek. .

59,50

Cronos keepershandschoen wit UGT+

CRONOS WIT  Professionele keepershandschoenen  Volledig gemaakt van latex, in een Roll-Negative hybride snit en met een Mesh body. Het bevat de nieuwe DUO GRIP-handpalm.  BETHENUMBERONE HANDSCHOENEN PALM: 4 mm Duitse latex DUO GRIP + 4 mm schuim dat uitstekende grip en demping biedt, en wordt aanbevolen voor gebruik in droge omstandigheden, hoewel het optimale prestaties kan bieden op bij natteweer somstandigheden en ondergronden. Het is een latex met een uitstekende reputatie dankzij zijn geweldige prestaties. De interne latex hecht zich aan de hand, waardoor deze niet van zijn plaats kan bewegen, waardoor het gevoel ontstaat dat de handschoen en de hand hetzelfde zijn. HANDSCHOENEN GESNEDEN Rol-negatieve snede. combineert de beste eigenschappen van de RollFinger en Negative cut. Deze snit zorgt voor de optimale en comfortabele grip die professionele keepers nodig hebben, de latex op de wijs- en pinken is altijd in contact met de bal. HANDSCHOENEN ACHTERHAND Met 4 mm natuurlijke latex + 8 mm schuim, beschikt de nieuwe CRONOS ook over de nieuwe Comfort+ body die is ontwikkeld om het grotere comfort te bieden dat de keeper nodig heeft tijdens het blokkeren van de bal. HANDSCHOENEN POLS EN BAND 9 cm elastische pols voor een betere pasvorm. Latex riem met 2 klittenbandpunten voor een comfortabele en strakke sluiting. AANBEVOLEN VOOR Keepers die op zoek zijn naar een hoogwaardige handschoen voor professioneel gebruik, duurzaamheid, voor gebruik in droge omstandigheden, hoewel deze optimale prestaties kan bieden op nat wegdek. .

59,50

Cronos keepershandschoen blauw zwart UGT+

Cronos keepershandschoen blauw zwart UGT+

59,50

CRONOS ZWART BLAUW  Professionele keepershandschoenen  Volledig gemaakt van latex, i.....

Cronos keepershandschoen rood zwart UGT+

Cronos keepershandschoen rood zwart UGT+

59,50

CRONOS ZWART ROOD  Professionele keepershandschoenen  Volledig gemaakt van latex, in e.....

Cronos keepershandschoen wit UGT+

Cronos keepershandschoen wit UGT+

59,50

CRONOS WIT  Professionele keepershandschoenen  Volledig gemaakt van latex, in een Roll-N.....

Cronos keepershandschoen zwart UGT+

Cronos keepershandschoen zwart UGT+

59,50

CRONOS ZWART   Professionele keepershandschoenen  Volledig gemaakt van latex, in ee.....

www.n1-gloves.nl